ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت های ايران - ایده های پول ساز که درآمد میلیاردی دارند

ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت های ايران – ایده های پول ساز اینترنتی

سایت های خبری تحلیلی، فروشگاه اینترنتی ، نیازمندی های آنلاین، خدمات آنلاین، سایتهای تفریحی، سایتهای دانلود و تالار های گفتمان سوشال نتورک و سرویس های وبلاگ به ترتیب از ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت های ايران هستن.

طبیعیه که وقتی از سایتهای پردرآمد صحبت میکنیم پر بازدید بودن هم به ذهنمون خطور می کنه و البته کنار این 2 عامل کیفیت بالای وب سایت از نظر محتوایی و مطالب فنی هم مطرح می شه. بذارین بیشتر توضیح بدم. سایتی پر درآمد که بازدید کننده بالایی داشته، نوشته های اش به روز بوده و استانداردهای وب رو هم رعایت کنه باشه. قاعدتا این ویژگیها در یه پرتال کرد پیدا می کنه.

خدمات و محصولات دریافت و کارها باید بتونن نیاز یا مشکلی از مردم رو رفع کنن. در واقع مشاغل موفق با شناسایی نیازهای مشتریاشون، محصولی هماهنگ با خواست اونها به بازار بیان می کنن. یکی از راه های شناسایی نیاز مردم جامعه شناسایی مسائل خود و اطرافیانه. مسائلی که شما گرفتار اون هستین می تونه به ایده بیزینس شما تبدیل بشه.

شاید باور نکنین که در حال حاضر بعضی از سایتهای ایرانی در هر ماه بیش از ۱ میلیارد تومان درآمد خالص دارن! این سایتها اثبات می کنن که در فضای بیزینس اینترنتی ایران میشه شعار درآمد میلیاردی رو محقق کرد.گرچه این سایتها یه شبه و یکماهه ویک ساله به این درآمد هنگفت نرسیده اند و داستانی از سعی و پشتکار و سرمایه مالی و زمانی در پشت این موفقیت ها وجود داره اما وقتی بازار آنلاین کشور اینطور پتانسیل بالایی برای موفقیت داره پس میشه با دقت و همت بیشتری وارد عرصه کار های بیزینس اینترنتی شد.

گوگل، یاهو، فیس بوک و آمازون نام های معروف و معتبری در جهان اینترنت به شمار میرن. شرکت هایی که معمولا کمتر از ۲۰ سال عمر دارن اما بدون در اختیار داشتن سرمایه های کلان، معدن و چاه نفت به درآمدهای میلیاردی رسیده اند.

جهان مجازی اینترنت جهان انسان های خلاق، باهوش و با استعداده، اشخاصی که می تونن از چند خط کد کد نویسی میلیون ها درآمد دریافت کنن.

ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت های ايران کدامند؟

آپارات

آپارات

سایت آپارات از ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت های ايران هست و نیاز به معرفی نداره. درآمد اصلی این سایت از اجاره پنل های تبلیغاتی خود است. این پنل ها دارای موارد زیر هستن:

  • صفحه اصلی ۱۰۰% نمایش
  • خاص – تمام ویدیوها
  • ۱۰ درصد ۴ ثانیه اول ویدئوها (تبلیغات هوشمند)
  • در کانال ها
  • پخش مراسم زنده
  • پنل ورودی یوزر ها
  • درج ویدیو یا تیزر تبلیغاتی
  • تبلیغات در صفحه داخلی

قیمت هر کدام از این پنل ها (در سال 95) از 2 میلیون و هشتصد هزار تومان در ماه تا ۲۵ میلیون تومان متغیر است.کافیه تعداد تبلیغات این سایت رو شمرده و در مبلغ هر کدام ضرب کنین و تا متوجه بشین مجموع درآمد تبلیغاتی این سایت ماهانه از یک میلیارد تومان بیشتر است!

نت برگ

نت برگنت برگ که از  ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت هاي ايران هست بزرگترین و معتبرترین سایت تخفیف گروهی کشور است که روزانه نت برگهای متعددی رو بیان می کنه.این سایت از هر نت برگ خود پورسانتی معادل ۳۰ تا ۵۰ درصد از مبلغ خرید نت برگ رو گرفتن میکنه.کافیه در این سایت به تعداد نت برگها و تعداد خریدها توجه کنین تا متوجه بشین درآمد ماهانه این سایت به طور تقریبی ماهانه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان میشه.

سایت کلوب

سایت کلوب

سایت کلوب هم از ثروتمندترين و پر درآمدترين سايت هاي ايران در بین یوزر ها سوشال نتورک ایران است.این سایت ۱۳ پکیج تبلیغاتی خودش رو در زمان های مشخص یه هفته، ۱۵ روز و یه ماهه بیان داده.

دیوار (درج آگهی آنلاین)

دیوار دیوار از سال ۱۳۹۲ با هدف خرید و فروش بدون واسطه‌ی آنلاین شروع به کار کرد. امتیاز برند دیوار به وسیله شرکت «آگه پردازان هوشمند» (سهامی خاص) در  همه مراجع قانونی ثبت شده.

کافه بازار (دانلود نرم افزارهای اندروید)

کافه بازارکافه‌بازار یه فروشگاه برنامه‌های اندرویدی است که اولین نسخه اون در بهمن ۱۳۸۹ به وسیله جمعی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف طراحی و منتشر شد. هم حالا این فروشگاه به بیش از ۳۰ میلیون یوزر و ۲۰ هزار گسترش‌دهنده برنامه‌های اندرویدی خدمت‌رسانی می‌کنه.

این محصول متعلق به شرکت آوای همراه هوشمند هزاردستان به شماره ثبت ۴۴۷۹۹۸ است.

دیجی کالا (فروشگاه آنلاین)

دیجی کالادیجی‌کالا مرجع تخصصی نقد و تحلیل و فروش اینترنتی کالا در ایران است. گروه‏‏‌های متفاوت کالا مثل کالای دیجیتال، لوازم خانگی، لوازم شخصی، فرهنگ و هنر و ورزش و سرگرمی با تنوعی بی‌نظیر در دیجی‌کالا عرضه می‏‏‏‌بشن. دیجی‌کالا با در اختیار داشتن سهم عمده‏‌ای از بازار عرضه اینترنتی کالا در ایران با تنوعی خیلی بالا از برندهای متفاوت، در همراهی مشتری ها در مراحل خرید و نگهداری جایگاه بی‏‏‏‌طرفانه در بین اونها، نهایت سعی خودش رو می‌‏‏کنه. یوزر ها و مشتری ها دیجی‌کالا می‏‏‌توانند با حق انتخابی خیلی بالا و با گرفتن اطلاعاتی کامل برای انتخاب درست کالای مورد نظر خود، وب سایت دیجی‌کالا رو تحلیل کنن و با ماکزیمم اطمینان کالای خودش رو انتخاب و خرید کنن.

ایسام (مزایده و فروش اینترنتی)

ایسامبرخلاف بقیه فروشگاه های آنلاین، ایسام یه فروشگاه خیلی غنی رو در اختیار فروشندگان قرار میده تا بتونن کنترل کاملی بر روی اون داشته باشن. فروشندگان می توانند ظاهر و عملکرد فروشگاه خودش رو به دلخواه انتخاب نمایند. این مسأله برای اشخاص و یا فروشگاه های کوچکی که به دنبال فروش آنلاین با نگهداری هویت و مشخصه های اصلی خود می باشن میتونه کاربرد بیشتری داشته باشه. این افراد و یا فروشگاه ها می توانند آمار مشتری ها خودش رو به طور کامل کنترل کنن.

با اینکه این سایت علاقه مند به همکاری با شرکت های بزرگ کشور هم است، اما خط مشی اصلی ایسام توجه بیشتر به اشخاص و فروشگاه های کوچیک و یا کمک به افرادی است که در پی پیدا کردن یه راه حل با سرعت و راحت برای ایجاد فروشگاه آنلاین می باشن.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *